fbpx

ИСТОРИЯ НА ТРЯВНА ХИЛС

как дойде идеята за комплекса

Идеята за TRYAVNA HILLS се зароди от желанието да създадем място, където човек може да се наслади на красива природа, спокойствие и чист въздух, като едновременно да се възползва от удобства като отопляем басейн, сауна, барбекю, забавления за деца, модерен и уютен интериор.

Важен фактор беше и изборът на локация, към която да има лесен достъп по асфалтиран и поддържан път, да е близо до населено място, както и разбира се да предлага невероятна гледка от всички страни, която да осигурява постоянна връзка с природата.

Такова място се оказа с. Бижовци, на 4 км от гр. Трявна.

Комплексът е прекрасно място за почивка, където да се насладите на спокойствие, нарушавано само от песните на птичките през деня или от щурците вечер. За ранобудните в далечината се долавя кукуригане на петел, което ви поздравява за добро утро.

Следва денят, който предлага множество възможности – почивка край басейна, релакс в сауната, четене на книга на верандата, игри с приятели под сянката на беседката, забавления за децата в детския кът, на пързалката и батута, както и разбира се възможности за туризъм и разходки в гр. Трявна и околностите му.

А вечер идва ред да се възползвате от удобството на просторната механа с трапезария, напълно оборудвана кухня и детски кът, на верандата на която се намира професионално барбекю, на което да приготвите разнообразни вкусотии, на които да се насладите в компанията на семейство и приятели.

Това е TRYAVNA HILLS – едно ново лице на селския туризъм, място на което да си подарите заслужена почивка и да почувствате близостта на природата.

Къщите

Къщите са едноетажни, за да се запази красивата гледка от всяка точка на комплекса. Всяка от тях е съставена от два идентични като площ и разпределение самостоятелни апартамента, като във всеки от апартаментите има 2 спални, всекидневнадневна с кухня, баня с тоалетна, както и самостоятелна веранда. Във всекидневната са разположени комфортен диван с опция сън, телевизор с цифрови канали, както и маса за хранене. Всяка стая е с локално парно и климатик.

Механата

Механата предлага идеални условия за самостоятелно приготвяне на храна от гостите на комплекса. Намира в отделна сграда за удобство и осигуряване на спокойствие и условия за почивка в къщите, като е модерно обзаведена и изцяло оборудвана до последния детайл. Отоплението е с камина на пелети с водна риза, която осигурява несравним уют през зимата, като има и климатик. Разполага с две големи маси със столове и пейки и е с капацитет до 20 души, има самостоятелен санитарен възел, както и детски кът. През огромните панорамни прозорци се открива невероятна гледка, която променя цветовете си според сезоните. Към механата има просторна веранда, на която са разположени маса, пейки, външни кухненски шкафове с мивка и професионално газово барбекю, към което е осигурена аспирация, за допълнителен комфорт на гостите при неговото използване.
Пред механата се намира просторен кът за почивка с комфортни градински мебели и чадъри , за да се насладят гостите на сутрешното си кафе, докато се любуват на откриващата се гледката.

Басейнът

Комплексът разполага с открит отопляем басейн, за да могат гостите да се възползват от него и при по-ниски атмосферни температури. Около него са разположени шезлонги с масички, както и уютна беседка от дърво, където да се скрият от слънчевите лъчи и да се насладят на питието си, да почетат книга, да се забавляват с различни игри в приятелска компания или просто да се потопят в красотата на заобикалящата ги природа.

Сауната

Непосредствено до басейна е разположена финландската сауна тип буре, в която гостите на комплекса да се отдадат на заслужен релакс. Капацитетът й е 6 души, като пред входа има веранда с места за почивка.

Детската площадка

Между двете къщи са разположени батут с диаметър 3 м, както и пързалка с къщичка, като към нея има допълнителни съоръжения за катерене за още забавление на малките гости на комплекса.

Виртуална Обиколка

на Tryavna Hills